top of page
"Fløtren gjør ting hun ikke kan"

Velkommen til Fløtre - min lille kreative krok.

 

Det hele startet med en fotoalbum på Facebook med tittelen "Fløtren gjør ting hun ikke kan". Jeg var gravid, rastløs og som så mange andre, i redebyggings-modus. Jeg har alltid vært kreativt anlagt og etter mye prøving, feiling og ikke minst frustrasjon fikk jeg etterhvert fart på strikkepinnene.

 

Fløtre ble til på Instagram for ganske mange år siden. Veldig mange jeg snakker med tror jeg har strikket hele livet. Men det stemmer ikke. Det er bare 7 år siden jeg lærte å strikke og det er 3 år siden jeg gav ut mitt første mønster på Ravelry. Som så mange andre var det under graviditeten med Erik (nå 7 år) jeg bestemte meg for å lære å strikke. Det var lettere sagt, enn gjort. Strikketøyet fløy stadig over hodet på Svein (mannen min) og i veggen. Jeg er ikke akkurat kjent for å ha mye tålmodighet, så det tok lang tid før jeg fant roen til å sette meg ned og faktisk lære.

Derfor brenner jeg også for å lære andre å strikke. Jeg lager små videoer som viser forskjellige teknikker. Jeg brenner for flettestrikk og strukturstrikk, og bruker mye av dette i mine design. Floetre.no har vært i planene lenge, veldig lenge - men dessverre har ikke tiden strukket til. Før nå!

Dette er hobbyen min, ved siden av jobb, hus, barn, hunder og hytte. Men det er også mitt kreative fristed. Fløtre er en nettbutikk for mine oppskrifter, men den vil også inneholde elementer fra vårt noe travle liv. Blogg-delen av nettsiden vil for det meste inneholde ting om strikk, men den vil også inneholde litt fra hverdagslivet. Og også hverdagslivet bak fasaden. Fremover kommer det innlegg om mine beste mattips, kreativ lek med barna, interiør, klær og design. Ting som opptar meg i livet.

Velkommen til Fløtre - jeg håper du finner noe du liker!

 when you want the perfect instaphoto 😂
💙 Sick of the #curvycablesweater yet_ S
my boy have changed a lot the last two y
💙 It’s been all about me lately, time t
  • fb_icon
  • pint_icon
  • ig_icon
bottom of page